image
image

Waarom een domotica expert een noodzaak is
Rob Koper

Een domotica installatie ontwerpen, alle systemen integreren en de installatie in bedrijf stellen is een vak op zich. Daar is specialistische kennis voor nodig en stelt hoge eisen aan het niveau van de medewerkers van een domotica expert zoals Home Innovation Services.

Systeem Integrator
Een domotica installatie bestaat uit verschillende systemen die zijn geïntegreerd tot één geheel met een eenduidige interface. Daarom wordt Home Innovation Services ook wel een Systeem Integrator genoemd. image

De systeem integrator heeft kennis van alle mogelijke systemen. Daarbij is het niet van belang ieder detail van de sys-temen te kennen. Het gaat juist om die belangrijke zaken die noodzakelijk zijn voor het koppelen van de diverse systemen.
Domoticaplan
Alle specifieke eisen en wensen worden opgenomen in het domoticaplan. Dit domoticaplan beschrijft alle componenten en systemen en wordt in het ideale geval aan het installatiebestek toegevoegd op basis waarop aanbesteed kan worden.

Een goede domotica expert of systeem integrator werkt intensief samen met de overige partijen. Door voortdurend de uitvoering aan de specificaties te toetsen kan uitloop van het project en meerwerk voorkomen worden.

Rob de H. uit Noordwijk:

"Dat is wat anders dan het werk dat door de elektra installateur wordt verzorgd. Natuurlijk hebben ook zij een belangrijke taak; de bekabeling moet goed en conform het domotica ontwerp worden aangelegd."

Voorkom teleurstellingen en extra kosten. Home Innovation Services zorgt voor een perfecte installatie.

Neem contact op voor meer informatie of een referentiebezoek.

More...Home