image
image

Partners
Klik op een link om doorgestuurd te worden

Home Innovation Services werkt nauw samen met de hieronder vermelde partners. Heeft u belangstelling om partner te worden neem dan contact met ons op.

"Maretti Projectverlichting is een begrip in de wereld van de interieurinrichting. Wereldwijd in bedrijven, woningen, winkelketens en horecagelegenheden is Maretti herkenbaar aanwezig met projectverlichting die meer doet dan alleen verlichten."

"Architectenbureau van Manen ontwerpt geen gebouwen. Zij creƫren een omgeving waarin u zich prettig voelt. Waarin u prettiger leeft en werkt dan voorheen."

"Van Egmond Totaal Architectuur Is een veelzijdig architectenbureau met meer dan 40 medewerkers. Van stedenbouwkundig tot droomvilla het gehele bouwproces wordt van ontwerp tot laatste schroef met liefde begeleid."

"Vantage Controls is built upon a 20-year legacy of innovation in the lighting control industry, Vantage now offers a full range of luxury home solutions in the categories of lighting, entertainment, and comfort."

"Crestron Affordable home automation.

"Abitana is een Belgisch bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen en commercialiseren van enerzijds private huisnetwerken, geschikt voor telefoon-, data- en alle vormen van audio- en video signalen, en anderzijds professionele Soho netwerken geschikt voor thuiskantoor, kleinkantoor, agentschap, winkelruimte, enz."

"Goelst Interior Products Met een eigen productontwikkeling-, montage-, project-, en serviceafdeling zijn wij in staat om nagenoeg elke vraag op het gebied van gordijnrails te beantwoorden. Tevens leveren wij indien gewenst totaal oplossingen. Daar waar anderen niet kunnen leveren, begint voor ons de uitdaging."

More...Home